Õhtu on hommikust targem.

No läks hommik lappesse (appi, kui imelik väljend :D kuulsin seda alles hiljuti ja naersin tükk aega. kes seda kasutab? miks? :D ) aga õhtu on juba parem ja homne on veel parem, eksole :)

Igatahes, läksin jalutama. Käisin erinevates poodides otsimas kookosrasva ja steviat. Lingid viivad lchf poodi, ja seal pm vist ongi soodsaim variant. Ses suhtes, et leidsin küll Kaubamajast ja Maksimarketist ja mingist mahepoest ja Prismast kookosõli, aga kõige odavam oli ikkagi üheksa eurot ja sente. Ma ei julgenud osta kah, sest ei teadnud, kas kookosõli on ikka sama mis kookosrasv. On küll. Steviat ei leidnud kusagilt. Vanillikaunu ka mitte. Fiberhuski ammugi mitte. Ma ei tea, kas ma otsin kehvalt, või ei olegi neid. Igatahes, kui ükskord raha üle jääb (ha!), siis tõenäoliselt tellin lchf stardipaki.

Karu ütles, et kui ma kavatsen ainult liha süüa, siis pean ise ka tööle minema, sest tema ei jaksa sellist dieeti kinni maksta. Noh, eks see ehmatus ole arusaadav - päris liha on kallis ja need spets asjad on ka kallid. Aga! Kui järele mõelda, siis tegelikult ei kulu palju ju söögi peale, sest lihtsalt ei söögi palju :) Tõenäoliselt tuleb lchf toitumine isegi odavam, kui tavaline makaronid-hakkliha-kartulid tiir. 

Lihtsalt, algus on keeruline. Aga iga algus on keeruline. 

Kõndisin täna u 9 kilomeetrit maha. Ja kõik selle nimel, et kui jälle tuleb mingi hullumeelne magusaisu, saaks teha lchf magustoitu. Kadi blogis on retsepte ikka päris mitmeid. 

Nutridata järgi on valgud täna ok, aga süsivesikud ilmselgelt liiga lõhki. Krdi stritsel. Aga noh, homne on parem :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autokool ja sõidueksam

Kus pidada täiskasvanu sünnipäeva Tartus?

Kus pidada lapse sünnipäeva Tartus?