Pingelangus. Ja uued pinged :D

Seekordne kooliaasta on peaaegu läbi. Täna olid viimased tunnid ja pea kõik ained on läbitud. Nüüd vaja teha ainult need asjad, mis õigel ajal tegemata jäid.

Kevad oli hull. Mul tervis kehv ja seetõttu koolis raskem. Ja kuna koolis oli raskem, muutus stressi tõttu tervis ka halvemaks. Ja niiviisi rattas ma siis olingi. Üks pidev süütunde ja stressi hunnik. Häid hetki ja rõõmu oli ikka äärmiselt vähe. Äärmiselt. Ja väga lühikest aega.

Olen oma pere ka selle pärast veidi unarusse jätnud ja neilegi põhjustanud asjatud vaeva, aga no juhtub. Teisiti lihtsalt ei osanud.

Aga nüüd on see läbi.

Ja saab alustada suve stressiga :D Mida lastega teha? Kuhu minna? Kuidas ise jaksan? Ja siis muidugi üks neist läheb ju kooli! Omg! Ja teine hakkab vapraks koolieelikuks! Kui suvi üle elada, tõotab põnev sügis tulla. Aga suvi vaja enne ära sisustada. Üks lastest küsib maale, teine on kategooriliselt sinna minemise vastu - mida sellises olukorras teha? Üks tahab üht, teine teist, mina üldse kolmandat :D Suvi tundub nii pikk, et küllap saab kõike, aga samas tean, et suve lõpp jõuab kätte uskumatult kiiresti. Peaks välja mõtlema, mis on siis oluline ja mis järjekorras asju teha. Kuidas neid teha? Ja kui palju peaks niisama kodus olema.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autokool ja sõidueksam

Kus pidada täiskasvanu sünnipäeva Tartus?

Kus pidada lapse sünnipäeva Tartus?