Kümme kilo kergem!

Käisin üks päev kaalul. Või noh, ma siin ikka aeg-ajalt käin. Kui meelde tuleb ja üksi laps või muu elukas segama ei tule. Aga see hommik oli eriline! Kaal näitas mind kümme kilo kergemaks!

Alustuseks muidugi rõõmustasin. Aga siis puges kahtluseuss sisse ja siis tekkis ka kaine mõtlemine - pole loogiline, et päeva või kahega (millal viimane kaalumine oligi?) nii palju kaotaks. Isegi mitte lchf ja veepeetus või mitte miski ei teeks seda. Kõikumine umbes nii 3 kilo on mu puhul normaalne, aga kümme on juba veidi imelik :D

Tassisin siis Miku ka kaalule. Tema vanaema juurest jõudis koju märgatavalt raskemana kui ta sinna saatsime. Ja Miku näitas kaal samamoodi umbes kümme kilo kergemaks. Nädalaga seda vast ei kaota isegi maaõhu ja näljutamisega :D Ats oli ka seks ajaks vannituppa käputanud, panin temagi naljaviluks kaalule - 0 kg näitas :D Olematu laps :D

Nüüd ei teagi, kas osta uued patareid või elada õndsas teadmatuses numbritest. Võin ju lihtsalt peeglisse vaadata ja mõelda, et olen suurepärane :)

PS. Suhkruvõõrutus läheb normilt. Hundiisu on kadunud, vaikselt hakkab tujukus ka kontrolli alla saama. Et selline esimene alustamise raskus on peaaegu ületatud. Nüüd tuleb see veel keerulisem osa - püsiv olla. Mitte alla anda ja mitte kuulata seda valetavat sisehäält, mis püüab suhkurt vaikselt sisse libistada "sa saad hakkama, võid küll endale lubada". Ei saa ega või.

Musid!

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autokool ja sõidueksam

Kus pidada täiskasvanu sünnipäeva Tartus?

Kus pidada lapse sünnipäeva Tartus?