Kui tuju on äärmiselt s***

Mõned päevad on sellised, et kõik lihtsalt jookseb ja mitte ühte muret, astud aga vaikselt edasi ja lihtsalt *tead*, et kuigi sul pole vastuseid, saab kõik korda ikkagi. 

Täna on olnud vastupidi. Mul on olnud plaan A ja plaan B, kindlad sammud vaja astuda, aga kõik läheb valesti. Muidugi, tunne on viimased päevad olnud juba selline, et kõik on valesti. "F this sh.." tunne on. Käin muudkui vingus näoga ringi, üritan olla kannatlik ja kuidagi hakkama saada, aga sisemuses lihtsalt KEEN. Kui keegi pahaaimamatu vale nuppu vajutaks, siis plahvataksin. Karu ei julge isegi otsa vaadata mulle :D 

Praegu niisama lage passides (sest plaan C ei toiminud!) ja omaette kirudes scrollisin Instagramis. Ette sattus inspiroboti pilt. Inspirobot on bot, mis paneb kokku "inspireerivaid" postreid - ilus taust ja kena mõte. Või noh, "kena". Absoluutselt naljakas asi on. Ja tänane pilt viskas mind sellest kirumise tundest välja, sest jah, kui kõik on jälle "great" niiviisi vinguva näoga, siis võibki ju lihtsalt perspektiivi muuta. Get a f-ing grip.

And i will. 



Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autokool ja sõidueksam

Kus pidada täiskasvanu sünnipäeva Tartus?

Kus pidada lapse sünnipäeva Tartus?