Kurdan ja vingun ja hädaldan. Minu blogi, teen, mis tahan :P

Tahan kurta. 

Me kõik, nagu *kõik* lapsevanemad oleme olnud distantsõppel nüüd juba.. kui kaua? Ma ei tea. Igasugune ajataju on kadunud, ma ei tea isegi, mis päev on. Ja ma arvan, et meil *kõigil* on raske. Mõnel rohkem, mõnel vähem. 

Ja nüüd kurtmise koht - kõik teised saavad hakkama, ainult mina mitte! Tunnete sama? Ses suhtes, et Instagramis ja Facebookis on nii toredaid pilte selle kohta, mida lapsed kodus teevad. Emmed jagavad lahkelt infot, kuidas lapsed neid kallistavad ja iseseisvalt tuba koristavad. Koolilapsed istuvad viksilt arvuti taga ja lahendavad ülesandeid, kui aega üle jääb, loevad juba enda viiendat raamatut. Emmed vaaritavad süüa, issid tantsivad lastega, kõigil nägu nalja täis. 

Ja siis olen mina. 




Ma isegi ei taha voodist välja tulla, sest ma tean, mis mind teises toas ootab! Täpselt seesama, mis on mind oodanud viimased sada aastat! Ikka pesemata nõud, sassis tuba ja näljased lapsed. Ja ma ausalt koristan ja teen süüa ja mässan, aga miks ei ole üldse tulemust??? Ma ei saa panna korras toa pilti üles, sest kui ühest otsast on ok, siis selja tagant juba korraldadakse midagi "põnevat". Puhtad nõud lähevad kohe käiku ja söök saab kiiremini otsa, kui ma teha jõuan. No ja kui suurem kogus teha, siis on ninad krussis kõigil. Nagu mitte midagi, mis ma teen, pole piisav! 

Ma ei jaksa end rohkem krussi keerata, ausalt. 

Või siis ma lihtsalt hädaldan hädaldamise pärast ja pole hullu miskit. 





Kommentaarid

Maailmaparandaja ütles …
Nii armas, et võtsid minu elust kirjutada :D
Riin Drongo ütles …
Naeran suure häälega :D Aitäh, Maailmaparandaja :)
Anonüümne ütles …
Sama!
Aga tegelikult pea alati neid Insta ja FB pilte vaadates meeles, et see foto on sekund nende inimeste päevast. Ja neil on ka 24h, nagu kõigil, mis sisaldab endas kõike. Korras toa kaadri taga on olukord ilmselt hullem, kui sul! :) Ses suhtes on hästi tore vaadata instas @homeinestonia storyt. Tal on ka feedis ilusad pildid, aga story näitab päris elu. Lisaks on tal väga hea huumorisoon.
Riin Drongo ütles …
Tänan ilusate sõnade ja soovituse eest! Kohe uurin järgi, kes see instagrammer on :)

Populaarsed postitused sellest blogist

Autokool ja sõidueksam

Kus pidada täiskasvanu sünnipäeva Tartus?

Kus pidada lapse sünnipäeva Tartus?