"Head aega!" pidu

Enne kolimist pidasid Miku-Juku veel maha ühe suurejoonelise lahkumispeo, kuhu kutsusid kokku kõik enda vanad sõbrad. Paljud ei saanud tulla, aga üle 20 lapse oli siiski kohal :) Meil - minul ja poistel - oli siiralt hea meel kõiki näha! Aitäh!

Pidu toimus Tammepesa mängumaal, millest olen varem kirjutanud ka, siin. Seekord juhendatud mänge polnud, lapsed said lihtsalt Nerfid kätte ja olid ikkagi õnnelikud. Mõnda aega jooksid niisama, siis Miku kukkus võistlusi korraldama. Pani endale sinise vesti selga ja ootamatult olid kõik tema tiimis ja siniste vestidega :D Mingi hetke pärast saadi aru, et ei saa teha võistkondi, kui on ainult üks meeskond :D

Koht ise on täitsa lahe, selline ruumikas. Kaks eraldi suurt "saali" on, ühes saab joosta ja püsse kõmmutada, teine on veidi rahulikum, söögiala ja väiksemate mängualadega. Lisaks on kuskil taga nurgas täitsa eraldi pisike lebo-tuba, mingi nuku-teema on seal. Ja teler. Meil nukkudega keegi ei mänginud, aga mõni väsinud sõjaline unustas end korraks ekraani vaatama küll. Aga ainult korraks ;)

Mõned pildid tegin ka :) Need vist ei anna edasi küll väga hästi peo õhustikku, aga no natukene ikka ehk. Paljusid pilte aga ei saa üles panna, võõrad lapsed ja nii :D Grupipilt aga on selline paras seeria: lapsed tulevad, poseerivad, lükkavad, osad solvuvad, teised poevad peitu, beebid roomavad minema, keegi viskab silda ja päris ideaalset grupipilti ei saanudki :D


Saali lõpus on kaks maja "punkrit"



Ronila on ka!



Sinise tiimi ladu :)
Mägironila






Punkris
Autoradade ehitamise võimalus ja mingid klotsid ka
Beebila :D



Jube kehv oli pilti teha, sest päike :D




























Kõige suurem sõjaline Ats



Rahulikumad mängud seisid niisama



Juku nõudis sellist hüppepulka koju ka














Päeva lõpuks said kõik jäätist!



Mis mulle aga kõige rohkem meeldib - tundub, et mängumaa omanikud teevad asja südamega, lihtsalt seepärast, et neile meeldivad lapsed ja nendega olla. Nad korraldavad mingeid erinevad teemaõhtuid ka, saate silma peal hoida FB lehel. Meil peol oli üks küüniline inimene, kes arvas, et lihtne raha teenimise viis, paneme aga kaseoksad lakke ja joonistame tammetõru seinale ja ongi kõik. Aga ma pole temaga üldse nõus. Ok, kaseokste asemel võiks olla tammeoksad :D aga muidu on sealne õhustik ikka soe ja teemasse. Inimeste peale on mõeldud, mida näitab kasvõi see, et seal on kõik vajalikud asjad olemas, kasuta, mida vaja, hiljem pista masinasse. Ja WC on koridori peal ja sinna minemiseks on sussid valmis pandud! Lihtsalt armas.

Ja tegelikult on mängumaal palju tegemist, pole midagi ainult sõda. Seal on hunnik muid mänge veel ja batuut ja asjad. Teemaõhtud vist juba mainisin? No igatahes tegevust jagub ja ruumi ja õhku ka. Suured tänud Tammepesale sellise võimaluse eest!

Ahjaa, kui kedagi huvitab, kuidas sinna saada, siis üritan piltide abil kiirelt seletada. Mina ise ehmusin ära, kui esimest korda sinna läksin - mängumaa on kuskil pubi taga ja kahtlases hoovis :D
Kui tulete Riia tänava poolt mööda Suurt-Kaart, jääb kõigepealt ette tiik.


 Kui tiigist mööda minna, jääb vasakut kätt mingi plats (korvpalli?) ja selle taga on Tamme kool. Paremat kätt on Tammelinna raamatukogu.

Ja otse ette jääb pubi 6teist kannu :D Sellest ka mööda minna ja siis ongi näha veidi kole aed ja "kahtlane" hoov. Sinna sisse keerata ja oledki kohal :)




 Või kui tulla autoga raudtee poolt, siis lihtsalt siit sisse:


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Autokool ja sõidueksam

Kus pidada täiskasvanu sünnipäeva Tartus?

Kus pidada lapse sünnipäeva Tartus?